150 jaar Concordia

🎉 150 jaar verenigingsleven, cultuur en muzikaal vermaak! 🎉

In mei 1874 werd onze vereniging opgericht, en sindsdien werd onophoudelijk ingezet op de bevordering van kunst, cultuur en gemeenschapszin binnen onze gemeenschap. Onze rijke geschiedenis getuigt van een onverminderde passie voor toneel, muziek en harmonie, waardoor we generaties lang hebben kunnen bijdragen aan het culturele leven van onze stad.

Een verenigingsleven vol leven en diversiteit

Van bescheiden begin tot bloeiende gemeenschap: door de jaren heen heeft ons verenigingsleven een belangrijke rol gespeeld in het samenbrengen van mensen, het stimuleren van talent en het creëren van onvergetelijke momenten. Onze toneelvereniging heeft talloze verhalen verteld en emoties losgemaakt, terwijl onze muzikale ensembles, variërend van jazzbands tot symfonieorkest, de harten van velen hebben veroverd.

Concordia in diversiteit

Of het nu gaat om een jazzoptreden, een klassiek concert of een harmonieus samenspel in een symfonie, onze vereniging staat voor diversiteit in muziek en cultuur. We vieren de verschillende stijlen en genres die de rijke tapestrie van onze muzikale erfgoed vormen, en we zijn trots op de inclusieve en verbindende kracht die onze evenementen en activiteiten met zich meebrengen.

Samen vooruit kijken

Hoewel we met trots terugkijken op onze 150-jarige geschiedenis, kijken we ook enthousiast vooruit naar de toekomst. We blijven ons inzetten voor het bevorderen van kunst en cultuur, het ondersteunen van talent en het verrijken van het culturele leven van onze gemeenschap. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van ons jubileumjaar en samen met ons te vieren wat we hebben bereikt en wat er nog komen gaat!

Sluit je aan bij ons in dit feestelijke jaar en ontdek de magie van 150 jaar verenigingsleven, toneel, vermaak en muzikale harmonie!

Bekijk hier de academische zitting van 9 mei 2024